Uvjeti korištenja

Dalcom d.o.o. putem internet prodavaonice (B2B Web shopa) omogućuje narudžbu/kupnju proizvoda iz naše ponude. Web shop nastojimo maksimalno ažurirati sa stanjem na skladištu, a i ako dođe do manjih odstupanja o tome ćemo vas pravodobno obavijestiti.

Pristup Web shopu je moguć samo uz dodijeljeno korisničko ime i lozinku. Dalcom d.o.o. zadržava pravo odlučivanja o dodjeli prava pristupa sukladno poslovnoj politici poduzeća.

Dodijeljeno korisničko ime i lozinka daju mogućnost izravne narudžbe na B2B Web shopu. Sukladno tome strogo je zabranjeno davati te informacije trećim osobama te kupac snosi svu štetu i preuzima obvezu plaćanja robe koja je naručena s njegovim korisničkim imenom i lozinkom.

Davatelj usluge u najboljoj namjeri kontinuirano radi na odabiru i upotpunjavanju podataka i fotografija na Web shopu i ne preuzima odgovornost ako su neke informacije s web shopa nepotpune ili pogrešne.

Dalcom d.o.o. prikuplja samo najnužnije podatke o kupcima koje isti svojom voljom daju. Dalcom d.o.o. se obvezuje strogo čuvati te podatke i koristiti samo u svrhu obavljanja posla, a sve prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Isto tako ni kupac ne smije prenositi pristupne podatke ili bilo kakve informacije koje je dobio korištenjem Web shopa te stranice kao cjelina podliježu Zakonu o zaštiti autorskih prava te ne  smijete reproducirati, objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati ni u cjelini ni u dijelovima bilo koji dio sadržaja stranica.

Korištenjem ove web stranice, odnosno bilo koje usluge tvrtke Dalcom d.o.o. prihvaćate u potpunosti ovdje navedena pravila i uvjete korištenja.